Een eigen (t)huis

Redactioneel

Het thema van Editie II van De Kwistige Reynaerde is ‘Een eigen (t)huis’. De redactie kijkt terug op een mooie eerste editie, met bijdragen van verschillende schrijvers en ziet uit naar alles wat de toekomst nog gaat brengen.

‘Een eigen (t)huis’ wil schrijvers verzamelen die nadenken over de betekenis van een thuis, of dat nu een huis, een stad, een park, een land, de aanwezigheid van een ander, of een gevoel is. Wat maakt een huis een thuis? Wanneer voelen we ons ergens thuis? Waarom willen we op sommige plekken voor altijd blijven, voelen we ons geborgen, en trachten we andere plekken te mijden, om wat voor reden dan ook?

Alle kopij is welkom voor deze editie – het thema is een leidraad, een inspiratie, een startpunt, maar variëren en afwijken mag. De redactie ziet uit naar alle inzendingen en zal zich daar aandachtig, geïnteresseerd en nieuwsgierig over buigen.

Inzendingen mogen naar: redactie@kwistigereynaerde.nl

Tevens is de redactie van De Kwistige Reynaerde uitgebreid: met T.M.N. van der Horst en V.C. Vocking zien de oprichters twee bevlogen en kundige redactieleden zich bij de redactie voegen!

Was, is en blijft getekend,

de redactie van De Kwistige Reynaerde

T.M.N. van der Horst
S.H. Nab
W.H.J. Reijmerink
T.H.J. Vet
V.C. Vocking

De redactie van De Kwistige Reynaerde, bestaat uit T.M.N. van der Horst, S.H. Nab, W.H.J. Reijmerink T.H.J. Vet en V.C. Vocking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *